Ayancık Sel - 6y9pnnhmxpio5m / Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.

Ayancık Sel - 6y9pnnhmxpio5m / Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Ayancık çayı taştı, araçlar sel.

Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012.

Lmrbwaoys We4m
Lmrbwaoys We4m from www.detayhaberler.com
Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı.

İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini…

Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi.

Kic3xh2lrtceym
Kic3xh2lrtceym from i.gazeteduvar.com.tr
Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3.

Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu.

Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı.

Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler.

Kic3xh2lrtceym
Kic3xh2lrtceym from i.gazeteduvar.com.tr
Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar:

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama